Χρειάζεστε αξιόπιστη μετάφραση διαφημιστικών εντύπων, νομικών κειμένων, ιστοσελίδων, πτυχίων ή άλλων εγγράφων; Ό,τι φύσεως κι αν είναι το κείμενο που χρειάζεται μετάφραση από και προς Κινέζικα, μπορούμε να βοηθήσουμε!

Στείλτε μας με email το υλικό που χρειάζεται μετάφραση, και θα λάβετε άμεσα μια προσφορά σχετικά με το κόστος και το χρόνο ολοκλήρωσης της μετάφρασης!

 

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει διεξάγει πλήθος διερμηνειών από και προς της Κινεζική γλώσσα, σε συνεργασία με κρατικούς φορείς, όπως τη Νομαρχία Ηρακλείου, το δήμο Ρεθύμνης, το δήμο Χανίων, το δήμο Λασιθίου και τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ). Σκοπός αυτών των δραστηριοτήτων, είναι η προώθηση των ελληνικών προϊόντων, του ελληνικού εμπορίου, η εισαγωγή στον ελληνικό πολιτισμό και ιστορία καθώς και η διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων.

Επιπλέον, σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς, όπως επιχειρηματίες, τουριστικά γραφεία, έχουν πραγματοποιηθεί διάφορα έργα, όπως υπογραφή εμπορικών συμφωνιών, συμμετοχή σε εκθέσεις, προώθηση κτηματομεσιτικών. Τέλος, παρέχονται υπηρεσίες διερμηνείας σε συνέδρια και εκθέσεις.

Πρόσφατα έργα περιλαμβάνουν:
– Διοργάνωση και πραγματοποίηση των ομαδικών ‘‘Τριανταφυλλένιων Γάμων’’ κινέζων, σε Κρήτη και Σαντορίνη
– Διεθνές Συνέδριο Ηγεσίας EO Entrepreneur and Leadership Conference, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τις ημερομηνίες και το θέμα της διερμηνείας που χρειάζεστε, και θα λάβετε άμεσα μια προσφορά σχετικά με το κόστος και τη διαθεσιμότητα!

 

Όποιος κι αν είναι ο στόχος και οι ανάγκες σου, μπορούμε να βρούμε την καταλληλότερη μέθοδο για εσένα! Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα! info@chineseforyou.gr