Καλοκαιρινό Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Κίνα

O Ελληνο- κινεζικός οργανισμός διοργανώνει καλοκαιρινό εκπαιδευτικό σεμινάριο Κινεζικής γλώσσας στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο γλωσσών του Πεκίνου, BLCU 北京语言大学.

*To σεμινάριο διοργανώνεται απο 3/8/2015 εως 28/8/2015.

* Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να είναι ηλικίας 18 χρονών και ανω .

* Τα μαθήματα είναι 4 ώρες ημερησίως, παραδίδονται απο Κινέζους δασκάλους και καλύπτουν όλο το φάσμα της γλώσσας (ακουστικό, γραφή, ομιλία), Οι μαθητές, κατατάσσονται ανάλογα με το επίπεδό τους στο καταλληλότερο για αυτούς τμήμα. Υπάρχουν και τμήματα αρχαρίων.

*Τα δίδακτρα φοίτησης για ένα μήνα ανέρχονται στα 500ευρω. Περιλαμβάνει το διδακτικό υλικό (βιβλία) καθώς και 4 εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και αξιοθέατα του Πεκίνου. (το ποσό πληρώνεται στην Κίνα)

* Η τιμή μονόκλινου δωματίου μέσα στην εστία του πανεπιστημίου είναι 600 ευρω, το δίκλινο δωμάτιο είναι 500ευρώ (το ποσό πληρώνεται στην Κίνα)

* Ο Οργανισμός φέρει εξ’ολοκλήρου την ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής της οργάνωσης. Αναλαμβάνει την διεκπαιρέωση όλων των διαδικαστικών θεμάτων όπως: έλληνα καθηγητή – συνοδό, αίτηση στο πανεπιστήμιο (80ε), βίζα (50ε), μεταφορά απο και προς το αεροδρόμιο (70ε) ,.

* Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει μαθήματα για 2 εβδομάδες αντί για 1 μήνα, το κόστος των διδάκτρων καθώς και της διαμονής κατεβαίνει στο ήμισυ.

* Το συνολικό κόστος για 1 μήνα (σε δίκλινο) ανέρχεται στα 1190ευρώ + εισιτήριο. Το συνολικό κόστος για 2 εβδομάδες (σε δίκλινο) ανέρχεται στα 690 ευρώ+ αεροπορικά εισιτήρια.

Η προκαταβολή ανέρχεται στα 300ευρώ.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *