Πληκτρολογήστε εδώ

Βιβλία

ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, 2ος ΤΟΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

New

Από τα καλύτερα βιβλία Κινέζικων, “Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά” είναι η πρώτη σειρά εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας, που γράφτηκε από Έλληνες καθηγητές και απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες μαθητές. Φυσικά, η σειρά απευθύνεται και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και να ανακαλύψουν μόνοι τους την κινέζικη γλώσσα. Ο 2ος τόμος είναι ειδικά σχεδιασμένος και δομημένος με βάση το κινέζικο εκπαιδευτικό σύστημα και προετοιμάζει κατάλληλα όσους στοχεύουν στην απόκτηση του πτυχίου της κινέζικης γλωσσομάθειας HSK 2.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ “ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, 2οσ ΤοΜΟΣ

Το Βιβλίο Καθηγητή της σειράς «Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά!» 2ος τόμος, αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για τη διδασκαλία της Κινέζικης γλώσσας. Μπορεί να κάνει την οργάνωση του μαθήματος πιο εύκολη, ευχάριστη και αποτελεσματική.

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις απαντήσεις για όλες τις ασκήσεις (ακουστικές, γραμματικές κ.λπ.)  τις οποίες περιλαμβάνει ο 2ος τόμος της σειράς «Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά!» Βιβλίο Μαθητή.

Επιπλέον, υπάρχουν πρόσθετες γραμματικές σημειώσεις, οι οποίες μπορούν να διδαχτούν κατά βούληση στους μαθητές, ανάλογα με την ηλικία, τις ικανότητες και τους στόχους τους.

Η διδασκαλία πάνω και πέρα από όλα, αποτελεί ένα λειτούργημα.

Βασικά γνωρίσματα του οποίου είναι:

 • η αγάπη και η κατανόηση προς το μαθητή ως ολοκληρωμένη οντότητα με μοναδική προσωπικότητα και ταλέντα, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα που εντάσσεται
 • η μετάδοση των γνώσεων με τέχνη ώστε ο μαθητής να μεταμορφώνεται καθώς το μάθημα παρουσιάζεται ως κάτι μαγικό που του εξάπτει την περιέργεια να το ανακαλύψει
 • δυνατότητα άμεσης και ξεκάθαρης επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο

Ο Σωκράτης και ο Κομφούκιος είχαν κοινά όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και τα είχαν ενσωματώσει όχι μόνο στον τρόπο που δίδασκαν, αλλά και στην ίδια την υπόστασή τους.

Ελπίζουμε το Βιβλίο Καθηγητή, όσο και τα σημεία αυτά που παραθέσαμε, να σας βοηθήσουν εις βάθος ώστε να διδάξετε τα Κινέζικα σε πραγματικά απλά Ελληνικά!

Ο 2ος τόμος της σειράς περιλαμβάνει τα εξής:

 • Βιβλίο Μαθητή + ακουστικά αρχεία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

 • Τίτλος: ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2ΟΣ ΤΟΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ + AUDIO
 • Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ
 • Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
 • Συγγραφέας: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΔΡΗ
 • Κατηγορία: ΜΕΘΟΔΟΙ
 • Επίπεδο: HSK 2
 • ISBN: 978-618-82640-4-5

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Η Εμμανουέλα Χατζάκη, ιδρύτρια του Chineseforyou, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη και το ταλέντο της στις ξένες γλώσσες, γι΄αυτό και εκτός από Ελληνικά, μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Λονδίνο, την Ταϊβάν και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Γλώσσας και Πολιτισμού της Κίνας. Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Κινέζικη Γλώσσα – HSK6. Το 2017 ίδρυσε το φροντιστήριο κινέζικων Chineseforyou στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας εκτός από τη διδασκαλία των Κινέζικων, υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας. 

Η Γεωργία Γκαδρή γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, αλλά μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα καθώς και στα Εμπορικά – Επιχειρηματικά Κινέζικα στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων του Πεκίνου (University of International Relations). Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας – HSK6. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια της κινέζικης γλώσσας, διδάσκοντας και εφαρμόζοντας σε παιδιά και ενήλικες, πρακτικές που κάνουν την εκμάθηση των Κινέζικων πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, ασχολείται με μεταφράσεις και διερμηνείες. 


Τιμή 40.00

Ρωτήστε μας για το προϊόν    


  Κοινοποιήστε