Πληκτρολογήστε εδώ

Βιβλία

ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ – ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, 1ος ΤΟΜΟΣ – ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά Τετράδιο εργασιών
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Τετράδιο εργασιών
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά Τετράδιο εργασιών
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Τετράδιο εργασιών

Η σειρά βιβλίων “Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά” είναι η πρώτη σειρά εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, που γράφτηκε από Έλληνες καθηγητές και απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες μαθητές. Φυσικά, η σειρά απευθύνεται και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και να ανακαλύψουν μόνοι τους την κινέζικη γλώσσα. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, μέσω του οποίου όσοι το αποκτήσουν μπορούν να κάνουν τα πρώτα βήματα στα Κινέζικα. Το Τετράδιο Εργασιών αποτελεί ένα χρήσιμο εγχειρίδιο εξάσκησης και ένα καλό βοήθημα για όσους ξεκινούν τώρα να μαθαίνουν τα κινέζικα ιδεογράμματα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ “ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ”

 • Θα μάθεις να σχηματίζεις τα κινέζικα ιδεογράμματα και θα εξασκηθείς  πάνω σε αυτά. 
 • Θα αναπτύξεις τις δεξιότητες σου ως προς τη γραφή και την κατανόηση της Κινέζικης γλώσσας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚα “Τa κινεζικα σε απλα ελληνικα, τετραδιο εργασιων”

 • Το Τετράδιο Εργασιών  είναι ειδικά σχεδιασμένο και δομημένο, ώστε να καλύπτει τις μαθησιακές ανάγκες των εφήβων και των ενηλίκων που ξεκινούν το ταξίδι τους στο μαγευτικό κόσμο της κινέζικης γλώσσας! 
 • Το Τετράδιο Εργασιών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το πρώτο δίπλωμα Κινέζικων HSK1.

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 • Το Τετράδιο Εργασιών είναι ένα τετράδιο που βοηθάει στην καλλιέργεια της γραφής και των αρμονικών – συμμετρικών ιδεογραμμάτων.
 • Το Τετράδιο Εργασιών αποτελείται από «κουτάκια» για την εξάσκηση των μαθητών στα κινέζικα ιδεογράμματα και την προετοιμασία τους για την απόκτηση του πτυχίου HSK1.

Ο 1ος ΤΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

 • Τίτλος: ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 • Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ
 • Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
 • Συγγραφέας: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΔΡΗ
 • Κατηγορία: ΜΕΘΟΔΟΙ
 • Επίπεδο: HSK 1
 • Σελίδες: 50
 • ISBN: 978-960-93-7239-8

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Η Εμμανουέλα Χατζάκη, -ιδρύτρια του Chineseforyou, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη και το ταλέντο της στις ξένες γλώσσες, γι΄αυτό και εκτός από Ελληνικά μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Λονδίνο, την Ταϊβάν και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Γλώσσας και Πολιτισμού της Κίνας. Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας στην κινέζικη γλώσσα – HSK6. Το 2017 ίδρυσε το φροντιστήριο κινέζικων Chineseforyou στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας εκτός από τη διδασκαλία των Κινέζικων, υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας. 

Η Γεωργία Γκαδρή γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, αλλά μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα καθώς και στα Εμπορικά – Επιχειρηματικά Κινέζικα στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων του Πεκίνου (University of International Relations). Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας – HSK 6. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια της κινέζικης γλώσσας, διδάσκοντας και εφαρμόζοντας σε παιδιά και ενήλικες, πρακτικές που κάνουν την εκμάθηση των Κινέζικων πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, ασχολείται με μεταφράσεις και διερμηνείες.


Τιμή 6.00
Αγορά Βιβλίου *Θα μεταφερθείτε σε ιστότοπο συνεργάτη μας για την πραγματοποίηση της αγοράς.

Ρωτήστε μας για το προϊόν    


  Κοινοποιήστε