Πληκτρολογήστε εδώ

Βιβλία

ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ – ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, 1ος ΤΟΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

5.6%
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά Βιβλίο ασκήσεων
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο ασκήσεων
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά Βιβλίο ασκήσεων
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο ασκήσεων

Η σειρά βιβλίων “Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά” είναι η πρώτη σειρά εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας, που γράφτηκε από Έλληνες καθηγητές και απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες μαθητές. Φυσικά, η σειρά απευθύνεται και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και να ανακαλύψουν μόνοι τους την κινέζικη γλώσσα. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, μέσω του οποίου όσοι το αποκτήσουν μπορούν να κάνουν τα πρώτα βήματα στα Κινέζικα. Το Βιβλίο Ασκήσεων αποτελεί ένα βασικό εγχειρίδιο με λεξιλογικές και γραμματικές  ασκήσεις  που προετοιμάζει τους ενδιαφερόμενους σωστά για τις εξετάσεις. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΑ “ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ”

 • Θα μάθεις να γράφεις και να σχεδιάζεις τα κινέζικα ιδεογράμματα.
 • Θα εξασκηθείς μέσα από γραμματικές και λεξιλογικές ασκήσεις. 
 • Θα μάθεις να γράφεις μικρές και απλές εκθέσεις στα Κινέζικα.
 • Θα προετοιμαστείς για τις εξετάσεις του διπλώματος HSK 1.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, “ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”

 • Το Βιβλίο Ασκήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένο και δομημένο, ώστε να καλύπτει τις μαθησιακές ανάγκες των εφήβων και των ενηλίκων που ξεκινούν το ταξίδι τους στο μαγευτικό κόσμο της κινέζικης γλώσσας! 
 • Το Βιβλίο Ασκήσεων απευθύνεται τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες που επιθυμούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις, ώστε να αποκτήσουν το πρώτο δίπλωμα Κινέζικων HSK 1.

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

 • Τα κεφάλαια του Βιβλίου Ασκήσεων συμπληρώνουν και ακολουθούν το Βιβλίο Μαθητή. 
 • Η ύλη είναι χωρισμένη σε 10 κεφάλαια και κάθε κεφάλαιο χωρίζεται σε αυτόνομα τμήματα. 
 • Κάθε κεφάλαιο αποτελείται από λεξιλογικές και γραμματικές ασκήσεις και προετοιμάζει τον μαθητή για τις εξετάσεις του διπλώματος HSK1. 

Ο 1ος ΤΟΜΟΣ  ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

 • Τίτλος: ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
 • Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ
 • Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
 • Συγγραφέας: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΔΡΗ
 • Κατηγορία: ΜΕΘΟΔΟΙ
 • Επίπεδο: HSK 1
 • ISBN: 978-960-93-7241-1

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Η Εμμανουέλα Χατζάκη, ιδρύτρια του Chineseforyou, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη και το ταλέντο της στις ξένες γλώσσες, γι΄αυτό και εκτός από Ελληνικά μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Λονδίνο, την Ταϊβάν και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Γλώσσας και Πολιτισμού της Κίνας. Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Κινέζικη Γλώσσα – HSK 6. Το 2017 ίδρυσε το φροντιστήριο κινέζικων Chineseforyou στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας εκτός από τη διδασκαλία των Κινέζικων, υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας. 

Η Γεωργία Γκαδρή γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, αλλά μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα καθώς και στα Εμπορικά – Επιχειρηματικά Κινέζικα στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων του Πεκίνου (University of International Relations). Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας – HSK 6. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια της κινέζικης γλώσσας, διδάσκοντας και εφαρμόζοντας σε παιδιά και ενήλικες, πρακτικές που κάνουν την εκμάθηση των Κινέζικων πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, ασχολείται με μεταφράσεις και διερμηνείες. 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

– Φιλίππα

“Διδάσκω την μέθοδο “ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ” από το 2018 και είμαι πολύ ευχαριστημένη και εγώ και οι μαθητές μου. Το βιβλίο του μαθητή απευθύνεται σε αρχάριους και τους οδηγεί με μεγάλη ευκολία στο επίπεδο  HSK1. Με ειδικές θεματικές ανά μάθημα, για να κρατήσει το ενδιαφέρον των μαθητών, με λεξιλόγιο βασισμένο σε ρεαλιστικούς διαλόγους, βοηθάει τους μαθητές να χτίσουν τις βάσεις τους, τόσο σε επίπεδο κατανόησης, όσο και σε επίπεδο γραπτού, αλλά και προφορικού λόγου. Το βιβλίο ασκήσεων έχει πολλές και διαφορετικές ασκήσεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών, συμπληρώνουν το υλικό του βιβλίου του μαθητή και καθιστούν ιδιαίτερα ευχάριστη την ώρα της διδασκαλίας.”


Τιμή 17.00
Αγορά Βιβλίου *Θα μεταφερθείτε σε ιστότοπο συνεργάτη μας για την πραγματοποίηση της αγοράς.

Ρωτήστε μας για το προϊόν    


  Κοινοποιήστε