Πληκτρολογήστε εδώ

Βιβλία

Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο Καθηγητή

Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο Καθηγητή
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο Καθηγητή
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο Καθηγητή
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο Καθηγητή

Κρατάτε στα χέρια σας το βιβλίο του Καθηγητή, έναν πρακτικό οδηγό για τη διδασκαλία του μαθήματος των κινέζικων, που μπορεί να κάνει την οργάνωση του μαθήματος πιο εύκολη, ευχάριστη και αποτελεσματική.

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις λύσεις των ασκήσεων και για τα δύο βιβλία του πρώτου επιπέδου της σειράς (βιβλίο Μαθητή, βιβλίο Ασκήσεων) ενωμένα σε ένα τόμο για πρακτικότητα και ευκολία.

Το βιβλίο αυτό αντιπροσωπεύει και ενσωματώνει δύο μεγάλους πολιτισμούς, τον ελληνικό και τον κινέζικο, τους οποίους αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα δύο μεγάλοι δάσκαλοι: ο Σωκράτης και ο Κομφούκιος.

Τι κοινό, όμως, έχουν μεταξύ τους αυτές οι μεγάλες μορφές και τι πως σχετίζονται με εμάς;

Ο καθένας στην εποχή και στην κοινωνία του αντιπροσώπευε την άνθιση του πνεύματος, τον πλούτο της νόησης, καθώς επίσης το μοίρασμα και τη μετάδοση αυτού του φωτός στον κόσμο. Πώς; Φυσικά μέσω της διδασκαλίας.

Είτε πρόκειται για φιλοσοφία είτε για μια ξένη γλώσσα, η διδασκαλία αποτελεί ένα λειτούργημα,βασικά γνωρίσματα του οποίου είναι:

η αγάπη και η κατανόηση προς το μαθητή ως ολοκληρωμένη οντότητα με μοναδική προσωπικότητα και ταλέντα, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα που εντάσσεται
η μετάδοση των γνώσεων με τέχνη ώστε ο μαθητής να μεταμορφώνεται καθώς το μάθημα παρουσιάζεται ως κάτι μαγικό που του εξάπτει την περιέργεια να το ανακαλύψει
δυνατότητα άμεσης και ξεκάθαρης επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο.
Ο Σωκράτης και ο Κομφούκιος είχαν κοινά όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και τα είχαν ενσωματώσει όχι μόνο στον τρόπο που δίδασκαν αλλά και στην ίδια την υπόστασή τους.

Ελπίζουμε το βιβλίο του καθηγητή, όσο και τα σημεία αυτά που παραθέσαμε, να σας βοηθήσουν εις βάθος ώστε να διδάξετε τα κινέζικα, σε πραγματικά απλά ελληνικά!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

  • Τίτλος: ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1ΟΣ ΤΟΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
  • Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ
  • Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
  • Συγγραφέας: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΔΡΗ
  • Κατηγορία: ΜΕΘΟΔΟΙ
  • Επίπεδο: HSK 1
  • ISBN: 978-618-82640-1-4

Τιμή 40.00
Αγορά Βιβλίου *Θα μεταφερθείτε σε ιστότοπο συνεργάτη μας για την πραγματοποίηση της αγοράς.

Ρωτήστε μας για το προϊόν    


    Κοινοποιήστε