Πληκτρολογήστε εδώ

Βιβλία

ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ – ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1ος ΤΟΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ + AUDIO

6.9%
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο μαθητή + cd
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο μαθητή + cd
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο μαθητή + cd
Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά – Βιβλίο μαθητή + cd

Από τα καλύτερα βιβλία Κινέζικων, “Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά” είναι η πρώτη σειρά εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, που γράφτηκε από Έλληνες καθηγητές και απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες μαθητές. Φυσικά, η σειρά απευθύνεται και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και να ανακαλύψουν μόνοι τους την κινέζικη γλώσσα. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας, μέσω του οποίου όσοι το αποκτήσουν μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα Κινέζικα. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ “ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”:

 • Θα εξοικειωθείς με την κινέζικη γλώσσα και κουλτούρα και θα αναπτύξεις δεξιότητες όπως ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση. 
 • Θα αποκτήσεις την ικανότητα να εκφράζεις τις καθημερινές ανάγκες σου και να επικοινωνείς με απλές προτάσεις στα Κινέζικα. 
 • Θα γνωρίσεις σημαντικά και χρήσιμα στοιχεία της κινέζικης κουλτούρας, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη μάθηση σου. 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ “ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”:

 • Το βιβλίο είναι ειδικά σχεδιασμένο και δομημένο, ώστε να καλύπτει τις μαθησιακές ανάγκες των εφήβων και των ενηλίκων που ξεκινούν το ταξίδι τους στο μαγευτικό κόσμο της κινέζικης γλώσσας!
 • Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το πρώτο δίπλωμα Κινέζικων HSK1.

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 • Η ύλη είναι χωρισμένη σε 10 κεφάλαια και κάθε κεφάλαιο χωρίζεται σε αυτόνομα τμήματα. 
 • Κάθε τμήμα περιλαμβάνει, λεξιλόγιο, κανόνες γραμματικής και ασκήσεις, δοσμένες σε απλά Ελληνικά.
 • Τα κεφάλαια περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία του κινέζικου πολιτισμού και της κινέζικης κουλτούρας κάνοντας πιο ευχάριστη την εκμάθηση της γλώσσας. 
 • Όλα τα κεφάλαια πλαισιώνονται από έγχρωμη εικονογράφηση, η οποία ενισχύει τη φαντασία των μαθητών.

Ο 1ος ΤΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

 • Τίτλος: ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΜΟΣ 1 ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ CD
 • Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ
 • Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
 • Συγγραφέας: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΔΡΗ
 • Κατηγορία: ΜΕΘΟΔΟΙ
 • Επίπεδο: HSK 1
 • Σελίδες: 152
 • ISBN: 978-960-93-7240-4

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Η Εμμανουέλα Χατζάκη, ιδρύτρια του Chineseforyou, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη και το ταλέντο της στις ξένες γλώσσες, γι΄αυτό και εκτός από Ελληνικά μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Λονδίνο, την Ταϊβάν και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Γλώσσας και Πολιτισμού της Κίνας. Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Κινέζικη Γλώσσα – HSK 6. Το 2017 ίδρυσε το φροντιστήριο κινέζικων Chineseforyou στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας εκτός από τη διδασκαλία των Κινέζικων, υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας. 

Η Γεωργία Γκαδρή γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, αλλά μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην Κινέζικη Γλώσσα καθώς και στα Εμπορικά – Επιχειρηματικά Κινέζικα στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων του Πεκίνου (University of International Relations). Κατέχει το ανώτατο πτυχίο γλωσσομάθειας – HSK 6. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια της κινέζικης γλώσσας, διδάσκοντας και εφαρμόζοντας σε παιδιά και ενήλικες, πρακτικές που κάνουν την εκμάθηση των Κινέζικων πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, ασχολείται με μεταφράσεις και διερμηνείες. 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

– Νίκος

“Tο πρωτο βιβλιο που διδασκει την κινεζικη γλωσσα στα ελληνικα.”

“Αναφορικά με τον πρώτο τόμο της εκπαιδευτικής σειράς βιβλίων “Τα Κινέζικα…σε απλά ελληνικά”, αποτελεί το πρώτο βιβλίο που διδάσκει την κινέζικη γλώσσα στα  ελληνικά. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα εισάγει το μαθητή στον κόσμο της κινέζικης γλώσσας με έναν τρόπο απλό και φιλικό στο χρήστη. Το βιβλίο είναι καλά οργανωμένο και σε συνδυασμό με τα ακουστικά (το CD παρέχεται) βοηθάει τον μαθητή να κατανοήσει ποια η λειτουργία των τόνων στα κινέζικα αλλά και στο να προφέρει σωστά τα ιδεογράμματα. Υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες σε κάθε κεφάλαιο που διασαφηνίζουν γραμματικά φαινόμενα αλλά και κανόνες προφοράς. Είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο που εμπεριέχει και μεταδίδει όλη την απαραίτητη γνώση για την απόκτηση του πρώτου πτυχίου HSK αφενός, προετοιμάζοντας παράλληλα το μαθητή για τα επόμενα επίπεδα.

“Τονωνει το ενδιαφερον του μαθητή.”

Τελειώνοντας τα 10 κεφάλαια του βιβλίου ο μαθητής θα είναι ικανός να κατανοήσει και να διατυπώσει απλές καθημερινές εκφράσεις, αλλά και σωστά προετοιμασμένος για την περαιτέρω εκμάθηση της γλώσσας. Τέλος, η πλούσια εικονογράφηση σε συνδυασμό με τα διάφορα στοιχεία κουλτούρας και πολιτισμού που εμπεριέχονται συνοδευτικά, τονώνουν το ενδιαφέρον του μαθητή για την εκμάθηση αυτής της υπέροχης γλώσσας. Ως καθηγητής, το εν λόγω βιβλίο έχει συνδράμει σημαντικά στο έργο μου.”

– Φιλίππα

“Διδάσκω την μέθοδο “ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ” από το 2018 και είμαι πολύ ευχαριστημένη και εγώ και οι μαθητές μου. Το βιβλίο του μαθητή απευθύνεται σε αρχάριους και τους οδηγεί με μεγάλη ευκολία στο επίπεδο  HSK1. Με ειδικές θεματικές ανά μάθημα και λεξιλόγιο βασισμένο σε ρεαλιστικούς διαλόγους, βοηθάει τους μαθητές να χτίσουν τις βάσεις τους, τόσο σε επίπεδο κατανόησης, όσο και σε επίπεδο γραπτού και προφορικού λόγου. Το βιβλίο ασκήσεων έχει πολλές και διαφορετικές ασκήσεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών, συμπληρώνουν το υλικό του βιβλίου του μαθητή και καθιστούν ιδιαίτερα ευχάριστη την ώρα της διδασκαλίας.”

-Αλεξάνδρα

“Στον 1ο τόμο ο μαθητής μπορεί να βρει ό,τι είναι απαραίτητο για το 1ο επίπεδο εξετάσεων κινεζικών. Οι διάλογοι είναι καλογραμμένοι και έχει γίνει σωστή επιλογή ασκήσεων (φωνητικές, ακουστικές, γραμματικής). Οι κινέζικοι χαρακτήρες κάθε κεφαλαίου δίνονται με τις πινελιές τους, ώστε ο μαθητής να μπορεί να μάθει να τους γράφει εύκολα. Βοηθάει πολύ που είναι γραμμένο στα Ελληνικά. Είναι ένα καλογραμμένο βιβλίο.”


Τιμή 27.00
Αγορά Βιβλίου *Θα μεταφερθείτε σε ιστότοπο συνεργάτη μας για την πραγματοποίηση της αγοράς.

Ρωτήστε μας για το προϊόν    


  Κοινοποιήστε