Πληκτρολογήστε εδώ

Διερμηνεία & Μετάφραση Κινέζικων

Στο Chineseforyou.gr έχοντας μεγάλη εμπειρία στη διερμηνεία & μετάφραση Κινέζικων, από Ελληνικά σε Κινέζικα και από Κινέζικα σε Ελληνικά, αναλαμβάνουμε επίσημες μεταφράσεις και παράλληλες ή διαδοχικές διερμηνείες Κινέζικων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό απέναντι στον πελάτη. 

Το κέντρο μας διαθέτει έμπειρους μεταφραστές και διερμηνείς, οι οποίοι έχουν την γνώση και τη δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη για διερμηνεία & μετάφραση Κινέζικων,  από ελληνικά σε Κινέζικα και από Κινέζικα σε Ελληνικά, πετυχαίνοντας πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα. 

Υπηρεσιες Διερμηνειας & Μεταφρασης Κινεζικων, απο Ελληνικα σε Κινεζικα & απο Κινέζικα σε Ελληνικα

 

Μεταφρασεις Πιστοποιητικων Γλωσσομαθειας απο Ελληνικα σε Κινεζικα και το Αντιστροφο:

Μεταφράζουμε τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις γλωσσομάθειας σας από τα Κινέζικα στα Ελληνικά και το αντίστροφο, καθώς και από τα Αγγλικά στα Κινέζικα και το αντίστροφο.

Μεταφρασεις Πτυχιων απο Ελληνικα σε Κινεζικα και το Αντιστροφο:

Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση των ελληνικών πτυχίων σας από Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Ιδιωτικές σχολές και δημόσια ΙΕΚ. Ακόμη, μεταφράζουμε τα κινέζικα διπλώματα σας στα Ελληνικά, ώστε να είναι αποδεκτά στην ελληνική επικράτεια. 

Μεταφρασεις βιογραφικων και συστατικων επιστολων

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση του βιογραφικού σας, αλλά και συστατικών επιστολών, χρησιμοποιώντας ειδική ορολογία και φρασεολογία, για να σας βοηθήσουμε να δραστηριοποιηθείτε και να εργαστείτε στην Κίνα. 

Μεταφρασεις οικονομικων, νομικων και ιατρικων εγγραφων

Μεταφράζουμε  με εμπιστευτικότητα, οικονομικά, νομικά και ιατρικά έγγραφα από Ελληνικά σε Κινέζικα και το αντίστροφο, φροντίζοντας για την ακριβή απόδοση της εξειδικευμένης ορολογίας.

Μεταφρασεις online ιστοσελιδων και ψηφιακου περιεχομενου γενικοτερα

Εκτελούμε μεταφράσεις Κινεζικών, από Ελληνικά σε Κινέζικα ή από Κινέζικα σε Ελληνικά, για όλες τις  ιστοσελίδες, τα blog αλλά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που διαθέτετε. 

Παραλληλες και Διαδοχικες Διερμηνειες σε Συνεδρια, Επαγγελματικες Συναντησεις, Παρουσιασεις

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους παράλληλες και διαδοχικές διερμηνείες σε συνέδρια, επαγγελματικά σεμινάρια, συναντήσεις, παρουσιάσεις και όπου αλλού σας είναι απαραίτητο, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.