Διερμηνεία & Μετάφραση Κινέζικων

Υπηρεσίες Διερμηνείας & Μετάφρασης Κινέζικων,
απο Ελληνικά σε Κινέζικα & απο Κινέζικα σε Ελληνικά

Στο Chineseforyou.gr έχοντας μεγάλη εμπειρία στη διερμηνεία & μετάφραση Κινέζικων, από Ελληνικά σε Κινέζικα και από Κινέζικα σε Ελληνικά, αναλαμβάνουμε επίσημες μεταφράσεις και παράλληλες ή διαδοχικές διερμηνείες Κινέζικων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό απέναντι στον πελάτη.

Το κέντρο μας διαθέτει έμπειρους μεταφραστές και διερμηνείς, οι οποίοι έχουν την γνώση και τη δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη για διερμηνεία & μετάφραση Κινέζικων, από ελληνικά σε Κινέζικα και από Κινέζικα σε Ελληνικά, πετυχαίνοντας πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Μεταφράζουμε τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις γλωσσομάθειας σας από τα Κινέζικα στα Ελληνικά και το αντίστροφο, καθώς και από τα Αγγλικά στα Κινέζικα και το αντίστροφο.

Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση των ελληνικών πτυχίων σας από Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Ιδιωτικές σχολές και δημόσια ΙΕΚ. Ακόμη, μεταφράζουμε τα κινέζικα διπλώματα σας στα Ελληνικά, ώστε να είναι αποδεκτά στην ελληνική επικράτεια.

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση του βιογραφικού σας, αλλά και συστατικών επιστολών, χρησιμοποιώντας ειδική ορολογία και φρασεολογία, για να σας βοηθήσουμε να δραστηριοποιηθείτε και να εργαστείτε στην Κίνα.

Μεταφράζουμε  με εμπιστευτικότητα, οικονομικά, νομικά και ιατρικά έγγραφα από Ελληνικά σε Κινέζικα και το αντίστροφο, φροντίζοντας για την ακριβή απόδοση της εξειδικευμένης ορολογίας.

Εκτελούμε μεταφράσεις Κινεζικών, από Ελληνικά σε Κινέζικα ή από Κινέζικα σε Ελληνικά, για όλες τις  ιστοσελίδες, τα blog αλλά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που διαθέτετε.

 

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους παράλληλες και διαδοχικές διερμηνείες σε συνέδρια, επαγγελματικά σεμινάρια, συναντήσεις, παρουσιάσεις και όπου αλλού σας είναι απαραίτητο, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Εκτός από μεταφράσεις ενδιαφέρεσαι και για μαθήματα;

    Κάνε κλικ εδώ