Πληκτρολογήστε εδώ

Κάνε Κινέζικα μαθήματα στο πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης Κινέζικης γλώσσας, ChineseForYou

Άρχισε ειδικά διαμορφωμένα μαθήματα στο Ηράκλειο Κρήτης, με καθηγητές που φροντίζουν για την επιτυχία σου

Θες να μάθεις Κινέζικα σωστά, αποτελεσματικά και άμεσα; Να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, να δημιουργήσεις προοπτικές μιας δυναμικής καριέρας και να ξεχωρίσεις με τις γνώσεις σου;

Ξεκίνα άμεσα το πολυδιάστατο ταξίδι σου στην Κινέζικη γλώσσα με ελληνόφωνους πιστοποιημένους καθηγητές και την πιο αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας. Ανακάλυψε το Chinese For You με βάση το Ηράκλειο Κρήτης, άρχισε τα Κινέζικα μαθήματα και πέτυχε τους στόχους σου!

Θέλω να κάνω Κινέζικα μαθήματα στο Ηράκλειο!

Βρίσκεσαι μακριά μας και ψάχνεις εναλλακτική; Και πάλι έχουμε την λύση! Μην χάσεις την ευκαιρία να μάθεις Κινέζικα με τους καλύτερους. Ξεκίνα online Κινέζικα μαθήματα!

Θέλω να κάνω μαθήματα Κινέζικων από το σπίτι!
χατζακη εμμανουελα

Γιατί να εμπιστευτείς το Chinese For You για την εκμάθηση Κινέζικων;

Στο Chinese For You, η κουλτούρα μας, η μεθοδολογία μας και τα πιστεύω μας έχουν στόχο την επιτυχία σου. Μαζί μας μαθαίνεις Κινέζικα εις βάθος, αποκτάς το ανάλογο πτυχίο επάρκειας και ξεχωρίζεις στην αγορά εργασίας.

Ψάχνεις επιπλέον κίνητρα;

Ξεκίνα Κινέζικα μαθήματα μαζί μας αν:

 • Σε ενδιαφέρει να μάθεις για τον κινέζικο πολιτισμό και νοοτροπία
 • Θες να ταξιδέψεις, να σπουδάσεις ή να δουλέψεις στην Κίνα
 • Θες να απογειώσεις το βιογραφικό σου και να ξεχωρίσεις
 • Ψάχνεις αποτελεσματική εκμάθηση με τους καλύτερους καθηγητές
 • Αναζητάς ποιοτικά μαθήματα που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την γλώσσα

Τι σου προσφέρει μόνο το Chinese For You:

 • Σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας για σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση
 • Έλληνες καθηγητές με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στην διδασκαλία
 • Ειδικά διαμορφωμένα βιβλία για την εκμάθηση Κινέζικων σε ελληνόφωνους
 • Προσωποποιημένη προσέγγιση, με ολιγομελή τμήματα των 2-4 ατόμων
 • Διαδραστικές ασκήσεις και παραδείγματα για την απόλυτη κατανόηση της γλώσσας
 • Διασύνδεση με την αγορά εργασίας που αναζητά κινεζόφωνα στελέχη
 • Εύρεση υποτροφιών και εγγραφή στα καλύτερα πανεπιστήμια της Κίνας

Ποια είναι τα επίπεδα και τα πτυχία στην Κινέζικη γλώσσα;

Στο Chinese For You προετοιμάζεσαι αποτελεσματικά για τις εξετάσεις των πτυχίων HSK μέσω ενός ολοκληρωμένου μαθήματος που δεν αφήνει απορίες. Νιώσε σιγουριά για τις γνώσεις σου και πέτυχε τον στόχο σου χωρίς περιττό άγχος.

“Ένα αντίστοιχο lower των Αγγλικών (HSK 3) χρειάζεται περίπου 3,5 χρόνια.”

Εμμανουέλα Χατζάκη
Διευθύνων σύμβουλος και Head of Education

Το 1ο επίπεδο χρειάζεται περίπου 9-12 μήνες μαθημάτων, 1 φορά την εβδομάδα, για 1.5 ώρα. Στο συγκεκριμένο δίπλωμα, HSK 1, κάνεις την γνωριμία σου με την Κινέζικη γλώσσα, μαθαίνεις περισσότερα για την κουλτούρα και εξασκείσαι στην χρήση 150 ιδεογραμμάτων.

Πιο πρακτικά, αποκτάς ήδη την ικανότητα να συμμετέχεις σε απλές συζητήσεις. Δηλαδή, να απευθύνεις βασικούς χαιρετισμούς τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, να συστήνεσαι και να παίρνεις μέρος σε εύκολες τηλεφωνικές συνομιλίες.

Στο 2ο επίπεδο απαιτούνται 9-12 μήνες μαθημάτων, 1 φορά την εβδομάδα, για 1.5 ώρα. Στο HSK 2 αποκτάς μία καλύτερη εξοικείωση και με τους κινέζικους χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, μαθαίνεις 300 ιδεογράμματα και βρίσκεσαι σε θέση να μιλάς και να καταλαβαίνεις βασικά Κινέζικα.

Στην πράξη, αναπτύσσεις απλούς διαλόγους για αναγκαία και καθημερινά ζητήματα. Για παράδειγμα, είσαι σε θέση να πραγματοποιείς απλές συναλλαγές για ψώνια στα καταστήματα, να παραγγέλνεις φαγητό σε εστιατόρια και να διευκολύνεις τις μετακινήσεις σου στα μέσα μεταφοράς.

Απο το 3ο επίπεδο και πάνω, χρειάζεται 1-1,5 χρόνος για να συνεχίσεις στο κάθε επόμενο. Στο τρίτο δίπλωμα, HSK 3 – το αντίστοιχο lower των Αγγλικών – μαθαίνεις πάνω από 600 ιδεογράμματα και εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με το λεξιλόγιο.

Έχεις την δυνατότητα να περιγράφεις, να εξηγείς και να συζητάς για τις ασχολίες, τις ανησυχίες και τις σκέψεις σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Κινέζικη γλώσσα για να συνεννοηθείς επαρκώς, τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο στον εκπαιδευτικό και εργασιακό σου χώρο.

Στo επίπεδο HSK 4, πλέον ξεχωρίζεις με τις γνώσεις σου στην αγορά εργασίας και εντυπωσιάζεις τους Κινέζους συνομιλητές σου. Στο τέταρτο δίπλωμα Κινέζικων, μαθαίνεις πιο σύνθετους κανόνες γραμματικής και συντακτικού, καθώς και συνολικά 1200 ιδεογράμματα.

Αναλυτικότερα, καταλαβαίνεις και συμμετέχεις με φυσικότητα σε συζητήσεις στα Κινέζικα για απλά, αλλά και πιο πολύπλοκα θέματα. Μπορείς, πλέον, να κατανοείς εύκολες ειδήσεις και να αναπτύσσεις γραπτώς τις απόψεις σου για μεγάλο εύρος θεμάτων με μεγάλη σαφήνεια.

Στο πέμπτο δίπλωμα Κινέζικων, HSK 5, βρίσκεσαι στο σημείο να επικοινωνείς στην Κινέζικη γλώσσα με άνεση, όπως δηλαδή ένας φυσικός ομιλητής. Σε αυτό το επίπεδο γνωρίζεις πλέον τουλάχιστον 2500 ιδεογράμματα.

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας ολοκληρώσει το 5ο επίπεδο, είσαι σε θέση να διαβάζεις εύκολα κινέζικο τύπο και περιοδικά, να παρακολουθείς κινηματογράφο χωρίς υπότιτλους και να πραγματοποιείς ολοκληρωμένους διαλόγους στα Κινέζικα.

Στο έκτο και ανώτατο δίπλωμα Κινέζικων, HSK 6, γνωρίζεις πια πάνω από 5000 ιδεογράμματα και χρησιμοποιείς την γλώσσα άριστα. Ακόμα, σου δίνεται η δυνατότητα επίσημα να διδάξεις τα Κινέζικα, καθώς έχεις φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο ενός native speaker.

Με το δίπλωμα HSK 6, κατανοείς σε βάθος τον γραπτό και προφορικό λόγο και λαμβάνεις μέρος σε πολύπλοκες συζητήσεις με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Εκφράζεσαι με ευκολία, όπως δηλαδή ένας μέσος Κινέζος, και χειρίζεσαι έννοιες και λεξιλόγιο σύνθετων θεματολογιών.

Πόσο δύσκολη είναι η Κινέζικη γλώσσα;

Τα Κινέζικα είναι μια παρεξηγημένη γλώσσα. H εκμάθησή της, αν και απαιτητική, με το σωστό τρόπο διδασκαλίας γίνεται εύκολη. Είναι μια διαφορετική, μοναδική γλώσσα με λιτή σύνταξη και γραμματική – δεν υπάρχουν άρθρα, εγκλίσεις, συζυγίες, γένη, πτώσεις ή αριθμοί.

Το κάθε ιδεόγραμμα προέρχεται από μια ενδιαφέρουσα ιστορία κι έτσι μπορείς να τα μάθεις πολύ εύκολα. Όσο για την προφορά, με την καθοδήγησή μας και την συχνή εξάσκηση, μαθαίνεις από το πρώτο κιόλας μάθημα να μιλάς σωστά και να αναπαράγεις τους ήχους.

Κάνε Κινέζικα μαθήματα με Έλληνες πιστοποιημένους καθηγητές στο Ηράκλειο Κρήτης ή απλά…από την άνεση του σπιτιού σου

Μεριμνούμε για την συνεχή επιμόρφωση των καθηγητών μας και τους παρέχουμε ευκαιρίες για μετεκπαίδευση. Οι καθηγητές του Chinese For You, με επικεφαλής την Εμμανουέλα Χατζάκη, είναι πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι στην διδασκαλία των Κινέζικων ειδικά σε ελληνόφωνους.

Έχουν εργασιακή εμπειρία ή σπουδές στην Κίνα και γνωρίζουν άριστα πως να μεταδώσουν τις γνώσεις τους σε Έλληνες, αποδοτικά, και με τα σωστά παραδείγματα. Ο στόχος των καθηγητών μας είναι η αποτελεσματική μεταλαμπάδευση γνώσεων και όχι μόνο η απλή κατοχύρωση ενός πτυχίου.

Θέλω να κάνω Κινέζικα μαθήματα με τους καλύτερους!

Ποια είναι μεθοδολογία του Chinese For You για τα Κινέζικα μαθήματα;

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος καλύπτονται και εξασκούνται όλα τα language skills με ιδιαίτερη ακρίβεια: Listening, Speaking, Reading, Writing. Ο καθηγητής σου χρησιμοποιεί συχνά στον λόγο του απλές προτάσεις στα Κινέζικα, ώστε να εξοικειώνεσαι με την προφορά, καθώς μαθαίνεις ταυτόχρονα τα ιδεογράμματα μέσα από ιστορίες του πολιτισμού.

Μαζί μας, μαθαίνεις την γλώσσα με το σύγχρονο Κινέζικο σύστημα διδασκαλίας και βλέπεις αποτελέσματα άμεσα. Έτσι, αποκτάς μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης Κινέζικων σε κάθε μάθημα, που θα σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο! Δες πώς θα το καταφέρεις.

Ποια είναι τα βήματα για να μάθεις την αγαπημένη σου γλώσσα:

 1. Προφορά: Ξεκίνα με την σωστή προφορά των ήχων
 2. Γραμματική: Συνέχισε με την εκμάθηση της βασικής γραμματικής
 3. Συντακτικό: Κατανόησε το εύκολο συντακτικό με απλά παραδείγματα
 4. Ιδεογράμματα: Μάθε την γραφή ιδεογραμμάτων (σειρά, πινελιές)
 5. Πολιτισμός: Ανακάλυψε στοιχεία του πολιτισμού και της κουλτούρας
 6. Ασκήσεις: Ολοκλήρωσε τις ασκήσεις εμπέδωσης και λύσε τις απορίες σου
 7. Επαναλήψεις: Φρέσκαρε τις γνώσεις σου με συχνές επαναλήψεις

Ποια είναι τα βιβλία διδασκαλίας Κινέζικων στο Chinese For You;

Τα βιβλία διδασκαλίας για την εκμάθηση Κινέζικων είναι: “Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά!”. Πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας Κινέζικων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ελληνόφωνων μαθητών που δημιουργήσαμε για μαθητές σαν εσένα.

Η σειρά βιβλίων από το Chinese For You είναι η πρώτη και μοναδική εκπαιδευτική σειρά που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, γραμμένη από Έλληνες καθηγητές για Έλληνες μαθητές. Άρπαξε την ευκαιρία να μάθεις την κινέζικη γλώσσα απευθείας στα Ελληνικά, χωρίς να χρειάζεται να μεταφράζεις κάθε φορά από τα Αγγλικά στα Ελληνικά και έπειτα στα Κινέζικα.

Είτε βρίσκεσαι στο Ηράκλειο ή μακριά μας, ξεκίνα τα Κινέζικα μαθήματα σήμερα

Θες να μιλάς και να καταλαβαίνεις Κινέζικα άμεσα; Χρειάζεσαι ένα πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης που ξεπερνάει τις προσδοκίες σου; Εμπιστεύσου το Chinese For You για να μάθεις με τους καλύτερους.

Γνώρισε τον Κινέζικο πολιτισμό, ταξίδεψε στην Κίνα και χτίσε την καριέρα σου!

Θέλω να πετύχω τους στόχους μου!

Η ασφάλεια όλων είναι η βασική μας προτεραιότητα
Στο Chinese For You τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα προστασίας, όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες αρχές για τον Covid-19.

Δεσμευόμαστε στην συνεχή παροχή ασφαλών χώρων, δίνοντας επιπλέον έμφαση στην καθαριότητα και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των μαθητών και καθηγητών μας.