Πληκτρολογήστε εδώ

Ξεκίνα online μαθήματα Κορεάτικων με την επιτυχημένη μεθοδολογία του ChineseForYou

Μάθε Κορεάτικα αποτελεσματικά και διασκέδασε κατανοώντας σε βάθος την Κορεάτικη κουλτούρα

Eίσαι fan της K-pop και του K-drama; Θες να σπουδάσεις ή να ταξιδέψεις στην Κορέα; Ψάχνεις να μάθεις την πιο cool γλώσσα; Τότε θα λατρέψεις τα online μαθήματα Κορεάτικων!

Εμπιστεύσου την επιτυχημένη μέθοδο του Chinese For You, επίλεξε την άνεση του σπιτιού σου και μάθε εύκολα και γρήγορα την γλώσσα που θα σε ξετρελάνει.

Ποιους αφορούν τα online μαθήματα Κορεάτικων;

 • Ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν ή να σπουδάσουν στην Νότια Κορέα
 • Έφηβους μαθητές και ενήλικες φοιτητές με περιορισμένο χρόνο στην διάθεσή τους
 • Άτομα που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της Κορεάτικης κουλτούρας και πολιτισμού
 • Όσους αναζητούν την πιο αποτελεσματική και διαδραστική online εκμάθηση Κορεάτικων

Ανακάλυψε την σημασία και την μαγεία της Κορεάτικης γλώσσας

Τα Κορεάτικα εξελίσσονται σε μια όλο και πιο σημαντική γλώσσα στην παγκόσμια σκηνή, λόγω της ισχυρής οικονομίας της Νότιας Κορέας, της γεωπολιτικής της σημασίας και της αυξανόμενης παρουσίας της K-pop κουλτούρας. Οπότε, ναι, το σκέφτηκες σωστά, η εκμάθηση των Κορεάτικων σου ανοίγει νέους ορίζοντες και σου προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα.

Κάνε upgrade το βιογραφικό σου, ταξίδεψε ή σπούδασε στην Κορέα με άνεση και απόλαυσε την αγαπημένη σου K-drama σειρά χωρίς υπότιτλους.

Ξεκίνα να ζεις την απόλυτη εμπειρία της Κορέας από το σπίτι σου!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των online μαθημάτων Κορεάτικων;

 • Μαθαίνεις την πιο fun, ενδιαφέρουσα γλώσσα από την άνεση του σπιτιού σου
 • Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μάθημα με τους καλύτερους, όπου κι αν μένεις
 • Δεν σπαταλάς χρόνο και χρήματα για την μετακίνησή σου στον δρόμο
 • Αν χάσεις κάποιο μάθημα, μπορείς να το παρακολουθήσεις μαγνητοσκοπημένο
 • Μπορείς να συμμετέχεις με φίλους ή συμφοιτητές σου σε τμήματα των 2-3 ατόμων
 • Επιλέγεις ιδιαίτερα μαθήματα για ακόμα πιο άμεση και γρήγορη εκμάθηση
 • Έχεις καθοδήγηση στην αγορά εργασίας που αναζητά στελέχη με γνώση Κορεάτικων

Δες αναλυτικά τα επίπεδα και τα πτυχία στην Κορεάτικη γλώσσα

Όπως φαντάζεσαι, ο ρυθμός εκμάθησης Κορεάτικων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την δική σου προσπάθεια. Οι εξετάσεις επάρκειας της Κορεάτικης γλώσσας έχουν δύο πτυχία: τα TOPIK-I και TOPIK-II.

Το TOPIK-I έχει δύο επίπεδα, ενώ το TOPIK-II έχει τέσσερα επίπεδα. Κράτησε στα υπόψιν ότι ένα αντίστοιχο lower των αγγλικών χρειάζεται περίπου 3,5 χρόνια.

Το 1ο χρειάζεται περίπου 9-12 μήνες μαθημάτων, 1 φορά την εβδομάδα, για 1.5 ώρα. Φυσικά, αν είσαι επιμελής και εξασκείσαι εντατικά, το διάστημα απόκτησης πτυχίου μειώνεται. Με την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου μαθαίνεις την βασική γραμματική και περίπου 800 καινούριες λέξεις.

Έχεις την ικανότητα να δομίσεις απλές προτάσεις και να κατανοήσεις απλούς διαλόγους που απαιτούνται στην καθημερινή ζωή. Έτσι, μπορείς να μιλήσεις για τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τον καιρό, να ψωνίσεις σε καταστήματα ή να παραγγείλεις σε ένα εστιατόριο.

Και το 2ο επίπεδο χρειάζεται 9-12 μήνες μαθημάτων, 1 φορά την εβδομάδα, για 1.5 ώρα. Στο συγκεκριμένο επίπεδο μαθαίνεις περίπου 1.500-2.000 λέξεις και επικοινωνείς με τον συνομιλητή σου σε ανεπίσημες ή επίσημες περιστάσεις.

Είσαι πλέον σε θέση να συμμετέχεις σε τηλεφωνικές κλήσεις και να κάνεις βασικές συναλλαγές σε ταχυδρομεία, τράπεζες, νοσοκομεία κλπ. Μπορείς να συζητήσεις για τα χόμπι, τις ασχολίες και το καθημερινό σου πρόγραμμα. Τέλος, οι στίχοι των αγαπημένων σου τραγουδιών αποκτούν βαθύτερο νόημα, όπως και οι συνεντεύξεις των τραγουδιστών/ηθοποιών.

Απο το 3ο επίπεδο και πάνω, χρειάζεται 1-1,5 χρόνος για κάθε επίπεδο. Στο 3ο επίπεδο μαθαίνεις 2.000-2.500 λέξεις και μπορείς να συνεννοηθείς επαρκώς για πολλά ζητήματα της καθημερινής ζωής, χρησιμοποιώντας την Κορεάτικη γλώσσα.

Εκπαιδεύεσαι να εξηγείς, να περιγράφεις και να εκφράζεις την γνώμη σου σε επίπεδο παραγράφου για διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως επαγγέλματα, εκδηλώσεις, χώρες, πολιτισμούς. Μπορείς να κατανοήσεις τις βασικές διαφορές μεταξύ γραπτών και προφορικών κειμένων και να τα παράγεις ανάλογα.

To 4o επίπεδο αντιστοιχεί στο lower, δηλαδή στο πτυχίο B2 σύμφωνα με την κατάταξη της Ε.Ε. Σε αυτό το επίπεδο μπορείς να συμμετέχεις σε συζητήσεις για συγκεκριμένα και αφηρημένα θέματα και να συντάξεις σύντομα έγγραφα και εκθέσεις.

Παρακολουθείς κορεάτικες σειρές χωρίς υπότιτλους και καταλαβαίνεις πολλά “κρυφά” νοήματα που δεν μεταφράζονται. Κατανοείς σχετικά εύκολες ειδήσεις, άρθρα εφημερίδων, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Επίσης, μαθαίνεις να χρησιμοποιήσεις τις πιο κοινές ιδιωματικές εκφράσεις της Κορεάτικης γλώσσας.

Το 5ο επίπεδο είναι η καλύτερη προετοιμασία για το τελευταίο επίπεδο εκμάθησης της Κορεάτικης γλώσσας. Σε αυτό το επίπεδο θα μάθεις τον επίσημο και ανεπίσημο γραπτό και προφορικό λόγο.

Έχεις την δυνατότητα να εντυπωσιάσεις τους Κορεάτες με τον λόγο σου! Μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου για θέματα πολιτικής και οικονομίας, ενώ είσαι σε θέση να κατανοήσεις και να δομήσεις επιχειρήματα, αναφορές, λογοτεχνικά έργα, να συμμετέχεις σε συνεντεύξεις και συζητήσεις.

To 6o επίπεδο, αντιστοιχεί στο C2 και αποδεικνύει ότι έχεις πετύχει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο στα Κορεάτικα. Δείχνει ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με ευφράδεια και και να χρησιμοποιείς την γλώσσα όπως ένας φυσικός ομιλητής.

Εκφράζεσαι με άνεση τόσο προφορικά, όσο και γραπτά. Μπορείς να κατανοήσεις και να εκφράσεις τις απόψεις σου για σύνθετα θέματα σχετικά με την πολιτική, την οικονομία και τον πολιτισμό.

Πόσο δύσκολη είναι η Κορεάτικη γλώσσα;

Ίσως να σου φανεί απίστευτο, αλλά τα Κορεάτικα είναι πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις! Πρόκειται για μια γλώσσα που διαθέτει αλφάβητο, γεγονός που την διαφοροποιεί από τα Kινέζικα, τα οποία έχουν ιδεογράμματα. Το κορεάτικο αλφάβητο hangeul είναι απίστευτα απλό και εύκολο στην εκμάθηση.

Επίσης, τα Κορεάτικα έχουν φοβερά κατανοητή σύνταξη και γραμματική – για παράδειγμα, δεν υπάρχουν γένη, αριθμοί και πρόσωπα στα ρήματα. Η μόνη δυσκολία είναι η προφορά των ήχων, η οποία με την μέθοδο διδασκαλία μας γίνεται το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της γλώσσας που σίγουρα θα λατρέψεις.

Κάνε online μαθήματα Κορεάτικων με Έλληνες πιστοποιημένους καθηγητές

Εμπιστεύσου τους καταρτισμένους Έλληνες καθηγητές του Chinese For You, με τις γνώσεις, την όρεξη και την υπομονή που τους ξεχωρίζουν! Ξέχνα το άγχος και επίλεξε ένα αποδοτικό και κατανοητό μάθημα, χωρίς να χρειάζεται να μεταφράζεις από τα Αγγλικά στα Ελληνικά και έπειτα στα Κορεάτικα.

Οι καθηγητές σου είναι πιστοποιημένοι, έχουν εμπειρία στην διδασκαλία και αγάπη για την γλώσσα και την κουλτούρα. Ταυτόχρονα, είναι εξειδικευμένοι στην διδασκαλία των Κορεάτικων ειδικά σε ελληνόφωνους. Ξέρουν σε βάθος τις διαφορές της Ελληνικής και της Κορεάτικης γλώσσας και σου εξηγούν στα Ελληνικά κάθε απορία σου για άψογη κατανόηση.

Ποια είναι μεθοδολογία του Chinese For You για τα online μαθήματα Κορεάτικων

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος καλύπτονται και εξασκούνται όλα τα language skills με ιδιαίτερη ακρίβεια: Listening, Speaking, Reading, Writing.

Έτσι αποκτάς σε κάθε μάθημα μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης Κορεάτικων και δεν μένεις πίσω σε κανέναν τομέα της γλώσσας. Δες πώς θα το καταφέρεις:

 1. Ξεκίνα με τους ήχους και το αλφάβητο
 2. Συνέχισε με την γραμματική
 3. Κατανόησε το απλό συντακτικό
 4. Μάθε νέες λέξεις μέσα από παραδείγματα
 5. Ανακάλυψε στοιχεία του πολιτισμού
 6. Μελέτησε τις ασκήσεις εμπέδωσης
 7. Κάνε μαζί μας συχνές επαναλήψεις
χατζακη εμμανουελα

6+1 Bonus: Κάνε την εκμάθηση ακόμα πιο διασκεδαστική με K-pop ή K-drama, στον ελεύθερο χρόνο σου!

Θες να μιλάς και να καταλαβαίνεις την πιο ξεχωριστή γλώσσα και να εντυπωσιάσεις τους πάντες;

Έλα στο Chinese For You για να μάθεις Κορεάτικα άμεσα και εύκολα.

Θέλω να μάθω Κορεάτικα από το σπίτι!
Πώς μαθαίνεις την Κορεάτικη προφορά;

Ο καθηγητής σου χρησιμοποιεί στον λόγο του απλές καθημερινές φράσεις στα Κορεάτικα για να εξοικειώνεσαι άμεσα με την προφορά. Μπορείς να ρωτήσεις στα Ελληνικά ό,τι απορία έχεις, αλλά ταυτόχρονα να ακούς Κορεάτικα και να εξασκείς την δική σου ομιλία.

Γρήγορα, αρχίζεις να απομνημονεύεις βασικές λέξεις και να τις χρησιμοποιείς για να χτίσεις προτάσεις και φράσεις. Με αυτόν τον τρόπο, στο τέλος ενός μαθήματος θα είσαι σε θέση να συνθέσεις ξανά την συνομιλία με την δική σου φωνή. Είναι μία αποτελεσματική μέθοδος για να μάθεις Κορεάτικες εκφράσεις, και έτσι, να αρχίσεις να μαθαίνεις την προφορά από το πρώτο κιόλας μάθημα.

Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται στα online μαθήματα Κορεάτικων

Από το πρώτο σου μάθημα στο Chinese For You, αποκτάς δωρεάν, σε ηλεκτρονική μορφή, τα βιβλία διδασκαλίας Κορεάτικων που ταιριάζουν στις ανάγκες και τους στόχους σου. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι, καθώς όλο το διδακτικό υλικό και οι ασκήσεις παρέχονται από εμάς.