Πληκτρολογήστε εδώ

Ξεκίνα ευέλικτα μαθήματα Κινέζικων online με ελληνόφωνους καθηγητές

Ξεχώρισε με την επιτυχημένη μεθοδολογία online εκμάθησης Κινέζικων του Chinese For You για άμεσα αποτελέσματα

Μάθε Κινέζικα εύκολα, από πιστοποιημένους Έλληνες καθηγητές, και πρόσθεσε μία νέα τελεία στο βιογραφικό σου, ταξίδεψε στην Κίνα ή απλά κάνε την εισαγωγή σου στον κινέζικο πολιτισμό. Επωφελήσου από την εξειδικευμένη μεθοδολογία μαθημάτων Κινέζικων online του Chinese For You, ειδικά σχεδιασμένη για ελληνόφωνους μαθητές, και πέτυχε τους στόχους σου.

Γιατί να ξεκινήσεις τα online μαθήματα Κινέζικων του Chinese For You;

Θες να μάθεις Κινέζικα με τους καλύτερους, αλλά βρίσκεσαι μακριά από το εκπαιδευτικό μας κέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης; Προτιμάς την άνεση του σπιτιού σου και αποφεύγεις τις άσκοπες μετακινήσεις στο δρόμο για να εξοικονομείς χρόνο;

Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από αυτό που ψάχνεις. Εμπιστεύσου την αποτελεσματική διδασκαλία του Chinese For You και μάθε Κινέζικα όπου κι αν βρίσκεσαι, με τα εξειδικευμένα online μαθήματα Κινέζικων!

Επίλεξε την online εκμάθηση Κινέζικων του Chinese For You για να έχεις:

 1. Έλληνες καθηγητές με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στην online διδασκαλία
 2. Όλη την προσοχή του καθηγητή σου, με μικρά τμήματα των 2-3 ατόμων
 3. Αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας για άμεση και ολοκληρωμένη εκμάθηση
 4. Ασκήσεις και παραδείγματα για την απόλυτη κατανόηση της γλώσσας
 5. Εξειδικευμένα βιβλία ειδικά διαμορφωμένα για την εκμάθηση Κινέζικων σε Έλληνες
 6. Υποστήριξη σε κάθε σου βήμα στις πανεπιστημιακές σπουδές σου στην Κίνα
 7. Εκμάθηση με σύγχρονα εργαλεία όπως: ηλεκτρονικός πίνακας, γραφίδα, powerpoint, βίντεο

Ποιους αφορούν τα online μαθήματα Κινέζικων;

 • Ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν ή να σπουδάσουν στην Κίνα
 • Έφηβους και ενήλικες με περιορισμένο χρόνο στην διάθεσή τους
 • Επαγγελματίες που θέλουν να προσθέσουν τα Κινέζικα στο βιογραφικό τους
 • Ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον Κινέζικο πολιτισμό, κουζίνα, σειρές ή κουλτούρα
 • Όσους αναζητούν την πιο ποιοτική και διαδραστική online εκμάθηση Κινέζικων

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των online μαθημάτων;

 • Μαθαίνεις μια καινούρια γλώσσα από την άνεση του σπιτιού σου
 • Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μάθημα με τους καλύτερους, όπου κι αν μένεις
 • Δεν σπαταλάς χρόνο και χρήματα για την μετακίνησή σου στον δρόμο
 • Αν χάσεις κάποιο μάθημα, μπορείς να το παρακολουθήσεις μαγνητοσκοπημένο
 • Μπορείς να συμμετέχεις με φίλους ή συνεργάτες σου στα τμήματα των 2-3 ατόμων
 • Επιλέγεις ατομικά μαθήματα για ακόμα πιο άμεση και γρήγορη εκμάθηση
 • Έχεις καθοδήγηση στην αγορά εργασίας που αναζητά κινεζόφωνα στελέχη

Ποια είναι η μεθοδολογία που ακολουθείς με τα online μαθήματα;

Η μεθοδολογία του ChineseForYou χτίστηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας στις ανάγκες των Ελλήνων μαθητών και παραμένει αυθεντική στα δια ζώσης, αλλά και online μαθήματα. Διάβασε παρακάτω πώς θα μάθεις άμεσα και αποτελεσματικά την Κινέζικη γλώσσα.

1. Εμπιστεύσου τον πιστοποιημένο καθηγητή

Όλοι οι καθηγητές μας έχουν εργασιακή εμπειρία ή σπουδές στην Κίνα. Οι Έλληνες καθηγητές κατανοούν, λόγω εμπειρίας, τις δυσκολίες στην εκμάθηση Κινέζικων και σε βοηθούν να τις ξεπεράσεις. Γνωρίζουν άριστα και τις δύο γλώσσες, έτσι στο μάθημα μπορείς να απευθυνθείς στον καθηγητή στα Ελληνικά και να λύσεις άμεσα την απορία σου.

2. Μάθε Κινέζικα με το σύγχρονο Κινέζικο σύστημα διδασκαλίας

Στο ChineseForYou συνδυάζουμε την ταυτόχρονη εκμάθηση της σωστής προφοράς των συλλαβών και λέξεων, την χρήση απλών καθημερινών φράσεων αλλά και την γραφή ιδεογραμμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, βλέπεις άμεσα αποτελέσματα από το πρώτο κιόλας μάθημα.

3. Κάνε όσες ερωτήσεις θες στον καθηγητή σου

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να κάνεις ερωτήσεις στον καθηγητή. Μην διστάσεις να εκφράσεις απορίες και να ζητήσεις διευκρινήσεις, ο καθηγητής είναι συνεχώς δίπλα σου και απαντάει απευθείας σε πραγματικό χρόνο.

4. Συμπλήρωσε τις ασκήσεις κατανόησης για πρακτική εξάσκηση

Στο τέλος του μαθήματος ο καθηγητής αναθέτει εργασίες. Αφοσιώσου στις ασκήσεις και δοκιμάστε τις γνώσεις σου πρακτικά. Κάνε εξάσκηση με τις ειδικά διαμορφωμένες, ηλεκτρονικής μορφής, ασκήσεις κατανόησης και ο καθηγητής σου θα στις παραδώσει διορθωμένες. Σημείωσε τις απορίες σου και θα σου λυθούν στο αμέσως επόμενο μάθημα

5. Μελέτησε Κινέζικα με τα πιο εξειδικευμένα βιβλία διδασκαλίας

Απόκτησε τα βιβλία διδασκαλίας “Τα Κινέζικα σε απλά Ελληνικά!”. Πρόκειται για μία σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας Κινέζικων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ελληνόφωνων μαθητών, που δημιουργήσαμε για μαθητές σαν εσένα. Λάβε, επίσης, από το πρώτο μάθημα δωρεάν ψηφιακό υλικό με ασκήσεις και επιπλέον γνώσεις.

Προτιμάς groups ή ιδιαίτερα μαθήματα;

Επίλεξε μεταξύ ολιγομελών group των 2-3 ατόμων ή ατομικών μαθημάτων. Απόλαυσε τον τρόπο διδασκαλίας που σε βοηθά να κατανοήσεις σε βάθος τα μανδαρινικά Κινέζικα. Στο Chinese For You, ο καθηγητής είναι δίπλα σου, για να έχεις πάντα ένα στήριγμα στο ταξίδι της online εκμάθησης Κινέζικων.

1. Ξεκίνα τα online μαθήματα Κινέζικων με έναν φίλο ή συνεργάτη σου, ή με άλλα άτομα του ίδιου επιπέδου. Ετοιμάσου να μάθεις Κινέζικα άμεσα, σωστά και διασκεδαστικά.

Θέλω τα online μαθήματα Κινέζικων!

2. Αν χρειάζεσαι μία ακόμα πιο άμεση λύση εκμάθησης, άρχισε σήμερα τα ιδιαίτερα online μαθήματα Κινέζικων. Μάθε Κινέζικα ακόμα πιο γρήγορα με τα ατομικά μαθήματα.

Θέλω ιδιαίτερα μαθήματα Κινέζικων!

Θες να μιλάς και να καταλαβαίνεις Κινέζικα άμεσα; Χρειάζεσαι ένα πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης που ξεπερνάει τις προσδοκίες σου;

Εμπιστεύσου το Chinese For You για να μάθεις με τους καλύτερους.

Ξεκίνα τα online μαθήματα Κινέζικων σήμερα και γνώρισε τον Κινέζικο πολιτισμό, ταξίδεψε στην Κίνα, χτίσε την καριέρα σου!

FAQs για τα μαθήματα Κινέζικων online

Ποιος είναι ο εξοπλισμός που χρειάζομαι για τα online μαθήματα Κινέζικων;

Τα μαθήματα διεξάγονται μέσω σύγχρονης online πλατφόρμας και για αυτό θα χρειαστείς έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή / τάμπλετ / κινητό με camera, ακουστικά ή ηχεία και μικρόφωνο. Σημαντικό, επίσης, είναι να συνδέεσαι από χώρο με σταθερή και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ησυχία για να μπορείς να παρακολουθείς χωρίς περισπασμούς.

Πώς διορθώνει ο καθηγητής τις ασκήσεις στα online μαθήματα Κινέζικων;

Στείλε τις συμπληρωμένες ασκήσεις σου πριν το μάθημα και ο καθηγητής σου θα τις διορθώσει μαζί σου με την χρήση γραφίδας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να σου εξηγήσει τυχόν λάθη και να φροντίσει ότι κατανοείς πλήρως τις καινούριες γνώσεις. Έτσι, λύνεις όλες τις απορίες σου και έχεις την σιγουριά ότι μαθαίνεις Κινέζικα σωστά και αποδοτικά.

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ για το HSK 1 με τα online μαθήματα Κινέζικων;

Με το ολοκληρωμένο σύστημα διδασκαλίας μας, από το πρώτο κιόλας μάθημα μπορείς να χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου στην Κινέζικη γλώσσα. Έτσι, μπορείς να πάρεις το δίπλωμα HSK 1 μέσα σε 9-12 μήνες, με ένα μόνο online μάθημα 90 λεπτών την εβδομάδα. Στο Chinese For You, με την απόκτηση του HSK 1, ξέρεις ήδη να μιλάς, να καταλαβαίνεις και να γράφεις Κινέζικα!

Χρειάζεται να ξέρω κάποια άλλη γλώσσα για να μάθω Κινέζικα online;

Όχι, δεν είναι απαραίτητη η γνώση καμίας δεύτερης γλώσσας. Οι καθηγητές του Chinese For You είναι Έλληνες, πιστοποιημένοι με σπουδές ή εργασιακή εμπειρία στην Κίνα. Η επικοινωνία πραγματοποιείται στα Ελληνικά, επιτυγχάνοντας άμεση συνεννόηση και κατανόηση.

Είναι δύσκολα τα online μαθήματα Κινέζικων;

Η Κινέζικη γλώσσα αν και παρεξηγημένη, είναι στην πραγματικότητα εύκολη γιατί έχει πολύ απλή σύνταξη και δεν υπάρχουν άρθρα, εγκλίσεις, συζυγίες, γένη, πτώσεις ή αριθμοί. Παρόλα αυτά, χρειάζεται σωστή καθοδήγηση. Στο Chinese For You χρησιμοποιούμε το σύγχρονο Κινέζικο εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και διαδραστική διδασκαλία στα online μαθήματα. Έτσι, η ποιότητα εκμάθησης παραμένει άψογη και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.