Πληκτρολογήστε εδώ

Μαθήματα κινέζικων στο Ηράκλειο Κρήτης

Θέλεις να μάθεις την κινεζική γλώσσα εύκολα, σωστά και διασκεδαστικά; Η ομάδα του Chineseforyou.gr, που απαρτίζεται από  έμπειρους  εκπαιδευτές, με επικεφαλής την Εμμανουέλα Χατζάκη, πρωτοπορεί στη διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας , ακολουθώντας ένα εξελιγμένο σύστημα διδασκαλίας για τα μαθήματα κινέζικων.

Παρακολούθησε μαθήματα κινέζικων σε διαδραστικά ανοιχτά ή κλειστά τμήματα στο κέντρο εκπαίδευσης μας στο Ηράκλειο και δες άμεσα αποτελέσματα χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο κινέζικων που εφαρμόζουμε, ειδικά διαμορφωμένη για τους Έλληνες σπουδαστές που επιθυμούν να μάθουν εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα την κινέζικη γλώσσα!

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Chinese for you αποτελείται από έμπειρους καθηγητές με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των κινεζικών, όραμα των οποίων είναι η εις βάθος διδασκαλία των κινέζικων στους σπουδαστές και η μύηση τους στον κινέζικο πολιτισμό. Το κέντρο μας προετοιμάζει άριστα τα παιδιά που πρόκειται να δώσουν εξετάσεις για κάποιο δίπλωμα, σημειώνοντας κάθε χρόνο σημαντικά ποσοστά επιτυχίας, φτάνοντας συχνά και το 100% βαθμό επιτυχίας, γεγονός που μας καθιστά ιδιαίτερα περήφανους.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ:

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Αν σε γοητεύει η κινέζικη γλώσσα αλλά δεν έχεις καμία προηγούμενη εμπειρία πάνω σε αυτη, πάρε μία πρώτη γεύση με τα μαθήματα κινέζικων που εξασφαλίζουμε αποκλειστικά σε αρχάριους, προκειμένου να αποκτήσουν μία πρώτη επαφή με τη γλώσσα.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Παρακολούθησε στο κέντρο μας μαθήματα κινέζικων, συμμετέχοντας σε ανοιχτά τμήματα για ενήλικες και εμπλούτισε το βιογραφικό σου με μία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο, που θα σου ανοίξει πολλές επαγγελματικές πόρτες.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ

Επίλεξε τα ιδιαίτερα μαθήματα κινέζικων, αν προτιμάς να απολαμβάνεις μόνος σου τη διδασκαλία των κινέζικων με βάση τις ανάγκες σου, σε μέρες και ώρες που εξυπηρετούν αποκλειστικά εσένα.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στο κέντρο μας το ταξίδι της κινέζικης γλώσσας ξεκινά από μικρή ηλικία, προσφέροντας στα παιδιά ένα ειδικά διαμορφωμένο και διαδραστικό πρόγραμμα εκμάθησης κινέζικων.

Summer kids camp

Κάθε καλοκαίρι οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν στα κατασκηνωτικά προγράμματα που λαμβάνουν χώρο στο κέντρο εκπαίδευσης που διαθέτουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης, και στα οποία συνδυάζουν τα μαθήματα κινέζικων με δημιουργικές δραστηριότητες και το παιχνίδι!

 

Πολλοί μας ρωτάτε “Είναι εύκολα τα κινέζικα; “

Σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση “μου φαίνονται κινέζικα”, συμπεραίνοντας  πως τα κινέζικα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη γλώσσα, που ελάχιστοι μπορούν να τη μάθουν. Στην πραγματικότητα αυτός είναι ένας μύθος. Τα κινέζικα δεν είναι δύσκολη γλώσσα, καθώς έχουν απλό συντακτικό, δεν έχουν γένη, άρθρα, χρόνους, εγκλίσεις και αριθμούς και το μόνο δύσκολο σημείο που παρουσιάζουν είναι η αποστήθιση των ιδεογραμμάτων, η οποία με τη σωστή εξάσκηση στα μαθήματα κινέζικων κοντά μας θα σου φανεί παιχνιδάκι!

Οι καθηγητές μας: Οι καθηγητές κινέζικων στο Chinese for you, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία τους  στη διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας  και χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, μετατρέπουν τα μαθήματα κινέζικων από μία δύσκολη διαδικασία σε μία ευχάριστη και διαδραστική εμπειρία για τους μαθητές. Στα μαθήματα κινέζικων οι καθηγητές μας μυούν τους σπουδαστές στον κινέζικο τρόπο ζωής, μαθαίνοντας τους μέσα από διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια όχι μόνο τη γλώσσα αλλά και την κινέζικη κουλτούρα και πολιτισμό.