Πληκτρολογήστε εδώ

Μαθήματα Κινέζικων Online

Τα μαθήματα κινέζικων online στο Chineseforyour.gr παρέχουν υψηλή ποιότητα στην εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας και εγγυώνται ένα σίγουρο και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Αν οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις από κοντά τα μαθήματα κινέζικων, ζήσε την εμπειρία των online μαθημάτων, μέσα από ένα παραστατικό μάθημα, βασισμένο στο αυθεντικό κινέζικο εκπαιδευτικό σύστημα σε μέρες και ώρες που σε εξυπηρετούν. Παρακολούθησε είτε ατομικά είτε σε μικρές ομάδες τα online μαθήματα κινέζικων της σχολής μας χωρίς φυσική παρουσία!

Με τη χρήση σύγχρονων βιβλίων διδασκαλίας και μοντέρνων τεχνολογικών εργαλείων, όπως το Skype, την καθοδήγηση έμπειρων και εγκεκριμένων καθηγητών και την αξιοπιστία του Chineseforyou.gr θα καταφέρεις μέσα από τα online μαθήματα κινέζικων σε σύντομο χρονικό διάστημα να χειρίζεσαι σωστά την κινεζική γλώσσα.

Στόχος μας είναι ο κάθε μαθητής μας να έχεις άμεση πρόσβαση στα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε και να επικοινωνεί απευθείας με τους εκπαιδευτές μας σε ζωντανό χρόνο, απολαμβάνοντας τα οφέλη της ηλεκτρονικής τάξης από όπου και αν βρίσκεται.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ;

Στα online μαθήματα κινέζικων οι σπουδαστές μας παρακολουθούν μέσω Skype τον καθηγητή  έχοντας οπτική και ακουστική επαφή. Εκείνος παραδίδει το μάθημα είτε σε ηλεκτρονικό – διαδραστικό πίνακα, είτε ανεβάζοντας στο Skype αρχεία του μαθήματος στα οποία μπορούν οι μαθητές να έχουν πρόσβαση ώστε  να τα μελετούν μαζί με τον καθηγητή.

Οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, οι μαθητές μας μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στον καθηγητή, να εκφράσουν τις απορίες τους πάνω στο μάθημα ή να του ζητήσουν αν χρειάζονται κάποια παραπάνω επεξήγηση. Ο καθηγητής είναι συνεχώς δίπλα τους και μπορεί να τους απαντάει απευθείας σε πραγματικό χρόνο. Στο τέλος του μαθήματος ο καθηγητής αναθέτει εργασίες στους μαθητές, οι οποίοι αφού τις ετοιμάσουν, τις επιστρέφουν στον καθηγητή ηλεκτρονικά και εκείνος τους τις παραδίδει διορθωμένες.

ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ;

Για τα online μαθήματα κινέζικων θα χρειαστείς :

  • Ηλεκτρονικό υπολογιστή/τάμπλετ/κινητό ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική συσκευή που υποστηρίζει την εφαρμογή Skype.
  • Σταθερή και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Web Camera, ακουστικά ή ηχεία, και μικρόφωνο

 

Το Chinese for you.gr παει παντού!