Πληκτρολογήστε εδώ

Ξεκίνα ευέλικτα online μαθήματα Ιαπωνικών με πιστοποιημένους Έλληνες καθηγητές

Μάθε Ιαπωνικά από την άνεση του σπιτιού σου με την εξειδικευμένη μέθοδο του Chinese For You

Εμπιστεύσου τους πιστοποιημένους Έλληνες καθηγητές του Chinese For You και μάθε Ιαπωνικά εύκολα και αποτελεσματικά. Ξεκίνα μαθήματα Ιαπωνικών online, ανακάλυψε την Ιαπωνική γλώσσα και απόκτησε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην καριέρα σου.

Η μέθοδος online εκμάθησης Ιαπωνικών είναι πλήρως διαμορφωμένη για ελληνόφωνους μαθητές και σε βοηθάει να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο γλωσσομάθειας από όπου και αν βρίσκεσαι.

Θέλω να μάθω Ιαπωνικά με online μαθήματα!

Γιατί να επιλέξεις τα online μαθήματα Ιαπωνικών του Chinese For You;

Αναζητάς αποτελεσματικά μαθήματα Ιαπωνικών online; Θέλεις να ξεχωρίσεις ως επαγγελματίας προσθέτοντας τα Ιαπωνικά στο βιογραφικό σου; Ενδιαφέρεσαι να εργαστείς ή να σπουδάσεις στην Ιαπωνία; Το Chinese For You είναι η ιδανική επιλογή.

Παρακολούθησε τα μαθήματα από την άνεση του σπιτιού σου και εξοικονόμησε χρόνο και ενέργεια από τις άσκοπες μετακινήσεις στον δρόμο. Μάθε τα πάντα για την Ιαπωνική γλώσσα και κουλτούρα από έμπειρους και πιστοποιημένος καθηγητές σε απλά Ελληνικά.

Τα online μαθήματα Ιαπωνικών είναι ιδανικά για εσένα αν:

 • Διαθέτεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο
 • Αναζητάς μια ευέλικτη λύση για να μάθεις Ιαπωνικά
 • Ενδιαφέρεσαι να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου
 • Σκοπεύεις να ταξιδέψεις ή να σπουδάσεις στην Ιαπωνία
 • Θέλεις να επιλέξεις ποιοτικά και διαδραστικά μαθήματα

Ξεκίνα online εκμάθηση Ιαπωνικών με τη μέθοδο του Chinese For You και εξασφάλισε:

 • Άνεση και ευελιξία στην παρακολούθηση των μαθημάτων όπου και αν βρίσκεσαι
 • Αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας για άμεση και ολοκληρωμένη εκμάθηση
 • Πιστοποιημένους Έλληνες καθηγητές με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία
 • Διαδραστική και ποιοτική διδασκαλία, προσαρμοσμένη στο online περιβάλλον
 • Επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό και ασκήσεις για την απόλυτη κατανόηση της γλώσσας
 • Εξειδικευμένα βιβλία ειδικά διαμορφωμένα για την εκμάθηση Ιαπωνικών σε Έλληνες
 • Εκμάθηση με σύγχρονα εργαλεία όπως: ηλεκτρονικός πίνακας, γραφίδα, powerpoint κ.α.

4+1 λόγοι που τα online μαθήματα θα σε βοηθήσουν να μάθεις αποτελεσματικά Ιαπωνικά

Αναρωτιέσαι αν η online μέθοδος διδασκαλίας Ιαπωνικών έχει αποτέλεσμα; Δεν είσαι σίγουρος πως είναι η κατάλληλη επιλογή για να μάθεις Ιαπωνικά; Εμπιστεύσου τα online μαθήματα Ιαπωνικών του Chinese For You γιατί:

 1. Γνωρίζεις την Ιαπωνική γλώσσα από την άνεση του σπιτιού σου
 2. Αν χάσεις κάποιο μάθημα, μπορείς να το επαναπρογραμματίσεις ευέλικτα ο
 3. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μάθημα με τους καλύτερους, όπου κι αν μένεις
 4. Συμμετέχεις με φίλους ή συνεργάτες σου σε τμήματα των 2-3 ατόμων
 5. Αποκτάς εκπαιδευτικό υλικό για επιπλέον εξάσκηση και κατανόηση

Ποια είναι η μεθοδολογία εκμάθησης Ιαπωνικών του Chinese For You;

Το Chinese For You διαθέτει πολυετή και πλούσια εμπειρία στη διδασκαλία Ιαπωνικών, βάσει της οποίας έχουν δομηθεί ο σκελετός και το περιεχόμενο των online μαθημάτων Ιαπωνικών. Η εξειδικευμένη μέθοδος διδασκαλίας αποτελείται από 5 βασικά βήματα.

1. Γνώρισε τον πιστοποιημένο Έλληνα καθηγητή

Ξεκίνα τα μαθήματα σου γνωρίζοντας τον έμπειρο και πιστοποιημένο καθηγητή που θα σου διδάξει τα πάντα για τα Ιαπωνικά. Όλα τα online μαθήματα Ιαπωνικών γίνονται στα Ελληνικά με σκοπό την πλήρη κατανόηση και επίλυση των αποριών στη μητρική σου γλώσσα. Εμπιστεύσου τους καταρτισμένους καθηγητές και μάθε εύκολα και αποτελεσματικά.

2. Μάθε Ιαπωνικά με μια σύγχρονη και διαδραστική μέθοδο

Η μέθοδος διδασκαλίας Ιαπωνικών του Chinese For You είναι βασισμένη σε μια σύγχρονη προσέγγιση που συνδυάζει εκμάθηση και διάδραση. Μάθε την σωστή προφορά, την γραμματική και την γραφή των ιδεογραμμάτων από το πρώτο κιόλας μάθημα, με μια απλή και πλήρως κατανοητή μέθοδο.

3. Λύσε όλες σου τις απορίες σχετικά με τα Ιαπωνικά

Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείς να κάνεις ερωτήσεις σχετικά με τους γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες, την προφορά των λέξεων ή την έννοια ορισμέων εκφράσεων και να ζητήσεις διευκρινίσεις. Ο καθηγητής είναι στη διάθεση σου για να λύσει όλες σου τις απορίες και να σε βοηθήσει να κατανοήσεις πλήρως κάθε έννοια.

4. Αφομοίωσε τις γνώσεις με πρακτικές ασκήσεις

Η πρακτική εξάσκηση είναι απαραίτητη για τη γρήγορη και επιτυχημένη εκμάθηση Ιαπωνικών. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες σε ηλεκτρονική μορφή και στοχεύουν στην αποτελεσματικότερη κατανόηση του λεξιλογίου, της γραμματικής και της γραφής. Ολοκλήρωσε τις εργασίες και ο καθηγητής σου θα στις παραδώσει διορθωμένες στο επόμενο μάθημα.

Ποια είναι τα επίπεδα και τα πτυχία στην Ιαπωνική γλώσσα;

Ξεκίνα μαθήματα Ιαπωνικών online με τους πιστοποιημένους καθηγητές του Chinese For You και προετοιμάσου πλήρως για κάθε πτυχίο του JLPT. Το πτυχίο γλωσσομάθειας των Ιαπωνικών είναι διαβαθμισμένο σε 5 επίπεδα, με το Ν5 να είναι το εισαγωγικό και το Ν1 να είναι το κορυφαίο επίπεδο.

Στο πρώτο επίπεδο γλωσσομάθειας (πτυχίο Ιαπωνικών N5), αποκτάς μια αρχική εξοικείωση με τα Ιαπωνικά και την Ιαπωνική κουλτούρα, γνωρίζεις τους βασικούς κανόνες γραμματικής, τη γραφή των ιδεογραμμάτων (Kanji) και τη χρήση της συλλαβικής γραφής (Hiragana & Katakana). Μπορείς να διαβάζεις και να γράφεις απλές προτάσεις, καθώς και να κατανοείς σύντομες καθημερινές συζητήσεις.

Στο δεύτερο επίπεδο γλωσσομάθειας (πτυχίο Ιαπωνικών N4) ενισχύεις τις γνώσεις της γραμματικής, γραφής και λεξιλογίου και είσαι σε θέση να συμμετέχεις με σχετική άνεση σε καθημερινούς διαλόγους, όπως συναλλαγές για ψώνια ή μετακινήσεις στα μέσα μαζική μεταφοράς, καθώς να διαβάζεις και γράφεις απλά κείμενα.

Το τρίτο επίπεδο γλωσσομάθειας (πτυχίο Ιαπωνικών N3) είναι ένα νέο πτυχίο που δημιουργήθηκε για να γίνει ομαλότερη η μετάβαση στο απαιτητικό πτυχίο Ιαπωνικών Ν2. Μαθαίνεις ειδικούς κανόνες γραμματικής και επεκτείνεις τις γνώσεις γραφής και λεξιλογίου. Επικοινωνείς με περισσότερη άνεση στην καθημερινότητα και έχεις την ικανότητα να διαβάζεις πιο σύνθετα κείμενα.

Στο τέταρτο επίπεδο γλωσσομάθειας (πτυχίο Ιαπωνικών N2) μπορείς να διαβάζεις, γράφεις και μιλάς Ιαπωνικά με αρκετή αυτοπεποίθηση. Εμβαθύνεις τις γνώσεις των γραμματικών κανόνων υψηλού επιπέδου και εμπλουτίζεις το λεξιλόγιο σου. Μπορείς να συμμετέχεις σε απλές επαγγελματικές συζητήσεις και να μελετάς και να παράγεις πιο σύνθετα κείμενα.

Στο πέμπτο επίπεδο γλωσσομάθειας (πτυχίο Ιαπωνικών N1) έχεις την ικανότητα να χρησιμοποιείς τα Ιαπωνικά σε ένα εύρος περιπτώσεων. Μπορείς να διαβάζεις σχετικά περίπλοκα κείμενα, να συμμετέχεις με άνεση σε επαγγελματικές συζητήσεις και να κατανοείς πιο αφηρημένες έννοιες. Αποκτώντας το πτυχίο Ιαπωνικών N1 είσαι σε θέση να ζήσεις ή να εργαστείς στην Ιαπωνία.

Συχνές ερωτήσεις για τα online μαθήματα Ιαπωνικών

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ για το πρώτο πτυχίο με τα online μαθήματα Ιαπωνικών;

Με την ολιστική μέθοδο διδασκαλίας μας, από το πρώτο κιόλας μάθημα μπορείς να χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου στα Ιαπωνικά. Παρακολουθώντας μόνο ένα online μάθημα 90 λεπτών την εβδομάδα, μπορείς να αποκτήσεις το πτυχίο Ιαπωνικών N5 σε 9-12 μήνες.

Ποιος είναι ο εξοπλισμός που χρειάζομαι για τα online μαθήματα Ιαπωνικών;

Κάθε μάθημα διεξάγεται μέσω σύγχρονης online πλατφόρμας. Για την ομαλή παρακολούθηση θα χρειαστείς έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή / τάμπλετ / κινητό με camera, ακουστικά ή ηχεία και ένα μικρόφωνο. Προτείνουμε να συνδέεσαι από κάποιο χώρο με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και ησυχία, για να μπορείς να παρακολουθείς χωρίς περισπασμούς.

Πώς διορθώνει ο καθηγητής τις ασκήσεις στα online μαθήματα Ιαπωνικών;

Αφού ολοκληρώσεις το σετ των πρακτικών ασκήσεων, στείλε τις συμπληρωμένες στον καθηγητή σου για να τις διορθώσει. Στις πιο σημαντικές ασκήσεις, θα τις διορθώσει μαζί σου με την χρήση γραφίδας, για να σου εξηγήσει τα τυχόν λάθη και να σε βοηθήσει να κατανοήσεις πλήρως τις καινούριες γνώσεις.