Πληκτρολογήστε εδώ

Online Μαθήματα Κινέζικων

Online μαθηματα κινεζικων στο chineseforyou.gr

Τα online μαθήματα Κινέζικων στο Chineseforyour.gr, χάρη στην υψηλού επιπέδου, ποιοτική διδασκαλία  εγγυώνται την επιτυχία των σπουδαστών.

Αν οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις από κοντά τη διδασκαλία, τότε μπορείς να κάνεις online μαθήματα Κινέζικων. Μάθε Κινέζικα εύκολα και γρήγορα, μέσα από ένα παραστατικό μάθημα, βασισμένο στο αυθεντικό κινέζικο εκπαιδευτικό σύστημα σε μέρες και ώρες που σε εξυπηρετούν. Παρακολούθησε είτε ατομικά είτε σε μικρές ομάδες τα online μαθήματα Κινέζικων της σχολής μας από την άνεση του σπιτιού σου!

Online Συστημα Διδασκαλιας

Με τη χρήση σύγχρονων βιβλίων διδασκαλίας και μοντέρνων τεχνολογικών εργαλείων, όπως το Skype, την καθοδήγηση έμπειρων και εγκεκριμένων καθηγητών και την αξιοπιστία του Chineseforyou.gr θα καταφέρεις μέσα από τα online μαθήματα Κινέζικων να χειρίζεσαι σωστά την κινεζική γλώσσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα

Στόχος μας είναι ο κάθε μαθητής μας να έχεις άμεση πρόσβαση στα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε και να επικοινωνεί απευθείας με τους εκπαιδευτές μας σε ζωντανό χρόνο, απολαμβάνοντας τα οφέλη της ηλεκτρονικής τάξης από όπου και αν βρίσκεται. 

Online ΜαθΗματα ΚινΕζικων μΕσω Skype

Στα online μαθήματα Κινέζικων οι σπουδαστές μας παρακολουθούν μέσω Skype τον καθηγητή, έχοντας οπτική και ακουστική επαφή. Εκείνος παραδίδει το μάθημα, είτε σε ηλεκτρονικό – διαδραστικό πίνακα, είτε ανεβάζοντας στο Skype αρχεία του μαθήματος στα οποία μπορούν οι μαθητές να έχουν πρόσβαση, ώστε  να τα μελετούν μαζί με τον καθηγητή. 

Οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, οι μαθητές μας μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στον καθηγητή, να εκφράσουν τις απορίες τους πάνω στο μάθημα ή να του ζητήσουν αν χρειάζονται κάποια επιπλέον επεξήγηση. Ο καθηγητής είναι συνεχώς δίπλα τους και μπορεί να τους απαντάει απευθείας σε πραγματικό χρόνο. Στο τέλος του μαθήματος ο καθηγητής αναθέτει εργασίες στους μαθητές, οι οποίοι αφού τις ετοιμάσουν, τις επιστρέφουν στον καθηγητή ηλεκτρονικά και εκείνος τους τις παραδίδει διορθωμένες.

 

 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ

  • θα χρειαστείς ηλεκτρονικό υπολογιστή / τάμπλετ / κινητό ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική συσκευή που υποστηρίζει την εφαρμογή Skype.
  • θα χρειαστείς σταθερή και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  • θα χρειαστείς web Camera, ακουστικά ή ηχεία, και μικρόφωνο

 

Το Chinese for you.gr πάει παντού!