Πληκτρολογήστε εδώ

post

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

1) Πόσα επίπεδα υπάρχουν στα Κινέζικα;

Προς το παρόν υπάρχουν 6 επίπεδα στην Κινέζικη γλώσσα, που αντιστοιχούν στα 6 πτυχία γλωσσομάθειας hsk . Το hsk 1 αντιστοιχεί στο κατώτερο επίπεδο και το hsk 6 αντιστοιχεί στο ανώτατο επίπεδο.

2) Απο ποιά ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί να μαθαίνει Κινέζικα;

Κάθε παιδί έχει δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης και επεξεργασίας της μάθησης. Μια κατάλληλη ηλικία για βα κάνει ένα παιδί τα πρώτα του βήματα στον μαγευτικό κόσμο της Κινέζικης γλώσσας, είναι συνήθως η ηλικία των 9 ετών ή η τάξη της γ’ δημοτικού.

3) Πόσα χρόνια χρειάζονται για να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο στα Κινέζικα;

Ένα ικανοποιητικό επίπεδο γλωσσομάθειας, που καλύπτει τις περισσότερες ακουστικές, προφορικές και γραπτές ανάγκες ενός μαθητής, είναι τα επίπεδα hsk 3 – hsk 4. Για να φτάσει ο μαθητή σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεται περίπου 3-5 χρόνια.

4) Τι άλλες γλώσσες διδάσκονται στο Chinese for you;

Στο Chinese for you, αγαπάμε πολύ τον ασιατικό πολιτισμό, έτσι, εκτός από Κινέζικα, διδάσκουμε και Κορεάτικα.

5) Ποίοι διδάσκουν στο Chinese for you;

Υπεύθυνη του Chinese for you είναι η Εμμανουέλα Χατζάκη, απόφοιτος του παν/μιου BLCU (北京语言大学) του Πεκίνου, κάτοχος του ανωτάτου πτυχίου Hsk 6, υπότροφος του Ινστιτούτου Κομφούκιος (孔子学院)και πιστοποιημένη καθηγήτρια.
Εκτός από την Εμμανουέλα, το Chinese for you απαρτίζεται από πολλούς ακόμη Έλληνες καθηγητές, οι οποίοι ακολουθώντας το ενιαίο πρόγραμμα σπουδών και διδακτικό υλικό της σχολής, εγγυώνται άριστα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.

6) Τι μαθήματα παρέχετε;
Για να καλύψει τους σκοπούς και τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή, το Chinese for you παρέχει μαθήματα ομαδικά, ιδιαίτερα, & on-line.